PostHeaderIcon Välkommen till Mördarsnigel-fritt!

Att bekämpa mördarsniglar i din trädgård är som att utkämpa ett krig, och ju mer du känner till om mördarsniglar desto bättre odds har du att gå segrande från kriget i din trädgård. Denna site syftar till att ge dig tips och råd om hur man

  • skyddar sin trädgård från mördarsniglar
  • får bort mördarsniglarna från trädgården om dom ändå har lyckat ta sig in i trädgården

Här presenteras för- och nackdelar om ett antal att bekämpa mördarsniglar baserat på tillvägagångssätt, se länkarna ovan.

Det är en hård kamp vi hobbyodlare har framför oss mot dessa mördarsniglar (se artikel i SvD) och jag tar därför tacksamt mot nya tips om hur man skyddar sin trädgård som kan komma till nytta för andra som behöver förnyade krafter att hålla mördarsniglarna stången. Men, se till att det bara är mördarsniglar du bekämpar, se artikel i GP om risken att förväxla mördarsnigel (skadedjur) mot pantersnigel (nyttodjur).

 

5 Responses to “Välkommen till Mördarsnigel-fritt!”

Leave a Reply

Search
Categories
Links: