PostHeaderIcon Regn ger snigelinvasion

Det blöta sommarvädret ger inte bara sura miner på campingplatserna, det gör även att trädgårdarna där hemma blir invaderade av mördarsniglar. Expressen rapporterar att den senaste tidens mycket regnande kommer att stimulera tillväxten av mördarsniglar. Året har ju inte varit särskilt alvarligt ur ett mördarsnigelperspektiv, men nu finns en klar risk att det blir värre. Se till att säkra din trädgård med tipsen som ges på denna site.

One Response to “Regn ger snigelinvasion”

  • margareta lundén says:

    jag har klippt huvudet över 2.000 sniglar av olika sorter (
    svarta, bruna, beige, ljusgula – tjocka, långa, smala, korta)bara under juni månad. vad göra? dom är ju överallt och äter upp tagetes, petunior, hostor, potatisblast mm

Leave a Reply

Search
Categories
Links: